Jij stuurt warmte.

Vacature Lebit monteur/ chauffeur.

Jij bent onze Lebitspecialist. Van productie tot installatie. Jij laat niets aan het toeval over. Zorg jij zowel in de fabriek in Duitsland als op de projecten hier in Nederland voor een naadloze werking? Dan groeien we graag samen met jou!

Wat ga jij doen?
Als Lebit monteur en chauffeur ben je graag op pad. Je bent betrokken bij het onderhoud en de productie van Lebit in de fabriek in Duitsland, zorgt voor het transport van Duitsland naar Nederland en zorgt voornamelijk in Nederland voor de juiste voorbereiding en de aanleg van Lebit op onze projecten. Materialen op maat maken, installeren en het gieten van Lebit. Daar draai jij je hand niet voor om. Daarnaast ondersteun je onze aanleg- en onderhoudsploegen bij de voorbereiding. Je bent betrokken bij alle facetten van onze Lebit projecten.

Waar ga je werken?
Bij Nijkamp groeien we samen. Samen met collega’s, bouwpartners en opdrachtgevers. Alleen zo kunnen we de duurzame, efficiënte totaaloplossingen leveren voor energiedistributie, openbare verlichting, installatietechniek en warmte & koude techniek. Dat vraagt wel om nauwe samenwerking. Daarom hebben we als middelgrote onderneming een platte organisatiestructuur. Heb jij vragen? De deuren van je collega’s staan altijd open.

Wat kan je van ons verwachten?
Wanneer jij je ontwikkelt, groeien wij mee. Daarom moedigen wij onze mensen aan om een opleiding te volgen. Ook een prettige werksfeer draagt bij aan betere resultaten. Dus zorgen wij altijd dat jij goed op je plek zit. Door je te helpen en begeleiden waar nodig. Daarbij hoort ook een goed salaris dat met je meegroeit.
Jij krijgt:

  • Elke vier weken salaris op je rekening, bepaald op basis van jouw ervaring, leeftijd en vooropleiding.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Uitzicht op een vast contract

Wat vragen wij van jou?
Je bent een echte aanpakker en 24-40 uur in de week beschikbaar. Incidenteel overnachten in Duitsland is voor jou geen probleem en je beschikt over een CE-rijbewijs. Ervaring met Lebit is een pré, flexibiliteit een vereiste.

Ga jij Samen met ons voor Groots? Solliciteer direct.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.