Jij regelt .

Vacature Magazijnmedewerker.

De voorraad altijd op orde en een georganiseerd magazijn, daar zorg jij voor! Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze voorraad en goederenstroom. Ben jij de georganiseerde regelaar die we zoeken? Dan groeien we graag samen met jou!

Wat ga jij doen?
In ons magazijn zorg jij voor een efficiënt beheer van onze voorraad. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de goederenstroom. De juist goederen, op het juiste moment, op de juiste plaats. Je koopt goederen in, ontvangt ze en boekt ze in in ons systeem. Vervolgens zorg jij dat onze medewerkers het juiste materiaal ontvangen. Het magazijn en het omliggende terrein blijft dankzij jou netjes en geordend. Een stuk administratie is voor jou geen probleem. Ook dat is onderdeel van je werk als magazijnmedewerker. Je werkt volgens de geldende QHSE instructies.

Dit alles doe je samen met een directe collega.

Waar ga je werken?
Grootse totaalprojecten met maximale energiebesparing. Dat is ons doel bij Nijkamp. Deze ambitie vraagt om een perfecte samenwerking. Met partners, opdrachtgevers en vooral met collega’s. Daarom zijn de lijntjes binnen Nijkamp kort. Heb je een vraag of wil je overleggen? Binnen onze platte organisatie staat ieders deur voor je open. Jij gaat als magazijnmedewerker aan de slag op onze locatie in Breda

Wat kan je van ons verwachten?

Wanneer jij je ontwikkelt, groeien wij mee. Daarom moedigen wij onze mensen aan altijd te blijven leren. Ook een prettige werksfeer draagt bij aan betere resultaten. Dus zorgen wij altijd dat jij goed op je plek zit. Door je te helpen en begeleiden waar nodig. Daarbij hoort ook een goed salaris dat met je meegroeit.
Jij krijgt:

  • Elke vier weken salaris op je rekening
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Uitzicht op een vast contract

Wat vragen wij van jou?
Je hebt zin om de handen uit de mouwen te steken! Als magazijnmedewerker ben jij een echte flexibele multitasker. Een beetje stress kun jij wel aan en je voelt je verantwoordelijk voor jouw werk.

Ga jij Samen met ons voor Groots? Solliciteer direct.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.