Jij repareert.

Vacature Monteur Bedrijfswagens.

Jij bent onze specialist in het onderhoud van bedrijfswagens. Van kleine aanpassingen tot grote reparaties, jij zorgt ervoor dat alles in onze werkplaats in Breda soepel verloopt. Klinkt dit als de uitdaging die je zoekt? Dan groeien we graag samen met jou!

Wat ga jij doen?
Als Monteur Bedrijfswagens bij Nijkamp zit je nooit stil. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee in onze levendige werkplaats in Breda. Jouw taak? Zorgen dat elke bedrijfswagen of materieel dat door jouw handen gaat, weer als nieuw het werkveld in kan. Of het nu gaat om een routine check-up of een ingrijpende reparatie, jij pakt elke klus met enthousiasme aan.

Je zorgt er ook voor dat onze werkplaats er tiptop uitziet. Een georganiseerde werkplaats is immers essentieel voor een soepele workflow en veiligheid voor je team. Samen zorgen jullie voor bedrijfswagens en een werkplaats in topconditie! 

Waar ga je werken?
Bij Nijkamp groeien we samen. Samen met collega’s, bouwpartners en opdrachtgevers. Alleen zo kunnen we de duurzame, efficiënte totaaloplossingen leveren voor energiedistributie, openbare verlichting, installatietechniek en warmte & koude techniek. Dat vraagt wel om nauwe samenwerking. Daarom hebben we als middelgrote onderneming een platte organisatiestructuur. Heb jij vragen? De deuren van je collega’s staan altijd open. 

Wat kan je van ons verwachten?
Wanneer jij je ontwikkelt, groeien wij mee. Daarom moedigen wij onze mensen aan om een opleiding te volgen. Ook een prettige werksfeer draagt bij aan betere resultaten. Dus zorgen wij altijd dat jij goed op je plek zit. Door je te helpen en begeleiden waar nodig. Daarbij hoort ook een goed salaris dat met je meegroeit.
Jij krijgt:

  • Elke vier weken salaris op je rekening, bepaald op basis van jouw ervaring, leeftijd en vooropleiding.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.
  • Uitzicht op een vast contract om langdurig onderdeel te zijn van ons team.

Wat vragen wij van jou?
Heb jij een passie voor techniek en voel je je helemaal thuis in het onderhoud van voertuigen? Bij Nijkamp zoeken we iemand die flexibel is in zijn werk en altijd nauwkeurig te werk gaat. Of het nu gaat om een routinecontrole of een complexe reparatie, jij pakt elke klus met beide handen aan. We zoeken een echte Nijkamp monteur die fulltime beschikbaar is om samen met ons te groeien en te streven naar technische perfectie.

Ga jij Samen met ons voor Groots? Solliciteer direct.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.