JIJ OVERZIET.

Vacature Projectleider Stadsverwarming Regio Utrecht.

Je gaat ‘s ochtends met veel plezier naar je werk. Je begroet je collega’s en pakt eerst samen een bak koffie. Daarna neem je samen met je team de plannen voor de dag door.

Met enthousiasme en vastberadenheid ga je aan de slag. Je plant en coördineert, zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en ziet er op toe dat je project op koers blijft.  Je zorgt voor een gezonde teamspirit en geniet van de kracht van samenwerking. Je weet als geen ander dat alleen door jullie gezamenlijke inspanningen dit omvangrijke project succesvol wordt uitgevoerd en afgerond.

Natuurlijk zijn er ook hobbels op de weg. Maar als projectleider ben jij de probleemoplosser, altijd klaar om snel en doortastend te handelen. En wanneer je aan het einde van de dag terugkijkt op wat er is bereikt, voel je de voldoening. Elke stap die je hebt gezet, elke beslissing die je hebt genomen, heeft bijgedragen aan het succes van het project.

Met een gevoel van trots en tevredenheid sluit je de dag af, wetende dat je morgen weer klaar staat voor nieuwe uitdagingen. Want bij Nijkamp is elke dag een kans om het verschil te maken, dat voel je!

Wat ga jij doen?

Als Projectleider Stadsverwarming bij Nijkamp ben jij de drijvende kracht achter onze stadsverwarmingsprojecten voor onze vestiging in midden-Nederland. Je bent verantwoordelijk voor onze grote & veelzijdige projecten, vanaf de eerste plannen tot en met de oplevering heb jij de leiding. Jij maakt bij Nijkamp het verschil!

Van het opstellen van projectplannen tot nauw contact met alle betrokken partijen, jouw dag als projectleider is nooit hetzelfde. Tijdens de uitvoering ben je de schakel tussen het projectteam, opdrachtgevers en leveranciers. Je bewaakt de voortgang, stuurt bij waar nodig en zorgt dat het werk veilig en efficiënt gebeurt. Dankzij jouw organisatorische vaardigheden en technische kennis lever je de projecten op met de hoge kwaliteit die men van Nijkamp gewend is.

Waar ga je werken?

Bij Nijkamp werken we samen aan groei, zowel met collega’s, bouwpartners als opdrachtgevers. We leveren duurzame, efficiënte totaaloplossingen voor energiedistributie, openbare verlichting, installatietechniek en warmte- & koudetechniek. Samenwerking is hierbij cruciaal. Als middelgrote onderneming hebben we een platte organisatiestructuur, waarbij de deuren van je collega’s altijd openstaan voor vragen en ondersteuning.

Waarom is Nijkamp jouw volgende uitdaging?

Bij Nijkamp krijg je de kans om echt het verschil te maken in uitdagende en belangrijke projecten. Je werkt in een dynamische omgeving waar samenwerking en innovatie centraal staan. Wil jij jouw talenten inzetten om bij te dragen aan duurzame energiedistributie in Utrecht en omstreken? Dan is deze rol als Projectleider Stadsverwarming jou op het lijf geschreven!

Wat kan je van ons verwachten?

Wanneer jij je ontwikkelt, groeien wij mee. Daarom moedigen wij onze mensen aan om een opleiding te volgen. Ook een prettige werksfeer draagt bij aan betere resultaten. Dus zorgen wij altijd dat jij goed op je plek zit. Door je te helpen en begeleiden waar nodig. Daarbij hoort ook een goed salaris dat met je meegroeit.
Jij krijgt:

  • Elke vier weken salaris op je rekening, bepaald op basis van jouw ervaring, leeftijd en vooropleiding.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.
  • Uitzicht op een vast contract om langdurig onderdeel te zijn van ons team.

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt een passie voor techniek en sterke organisatorische vaardigheden. Je bent thuis in de wereld van stadsverwarming en op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging. Je bent flexibel, werkt nauwkeurig en oplossingsgericht. Of je nu een project opstart of problemen oplost tijdens de uitvoering, jij houdt het overzicht en zorgt dat alles volgens plan verloopt.

Ga jij Samen met ons voor Groots? Solliciteer direct.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.