Jij regisseert.

Vacature Uitvoerder Stadsverwarming.

Een ploeg waar de neuzen dezelfde kant op staan. Waar alles op rolletjes loopt en de administratie klopt als een bus. Is dat voor jou als werkuitvoerder de normaalste zaak van de wereld? Dan groeien wij graag samen met jou. Voor een renovatieproject in de regio Amsterdam zoeken wij een Uitvoerder Stadsverwarming.

Wat ga jij doen?

Je regisseert jouw ploeg naar succes. Door jouw mensen te sturen en motiveren, de dagplanning te stroomlijnen en administratie bij te houden. Dat doe je voor een renovatieproject in de buurt van Amsterdam, waar jij verantwoordelijk bent voor het aansluiten van de woningen/bedrijfsruimtes op stadsverwarming.

Waar ga je werken?
Succes vereist samenwerking. Alleen zo kunnen wij bij Nijkamp een totaaloplossingen leveren voor energietechniek, installatietechniek en warmte- & koudetechniek. Altijd binnen de planning en budget, volgens de opgestelde besparings- en duurzaamheidsdoelen. Daarom werken we nauw samen met partners, opdrachtgevers en collega’s. Deze aanpak past bij ons: wij zijn een middelgrote organisatie met platte organisatiestructuur en informele werksfeer. Deze werkwijze en organisatiewijze helpt ons om samen groots te worden in duurzame energiedistributie.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Elke vier weken salaris op je rekening
  • 26 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Uitzicht op een vast contract
  • Een leaseauto

Wat vragen wij van jou?
Je neemt graag de regie, kunt goed plannen en organiseren. Daarnaast beschik jij over je VCA VOL. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat het project van A tot Z goed verloopt. Je kan goed omgaan met stress en weet mensen makkelijk te motiveren. Het allerbelangrijkste? Een tevreden opdrachtgever. Dus je houdt altijd de wensen van de opdrachtgever in het vizier.

  • Je stelt hoge eisen aan kwaliteit
  • Je hebt geen negen-to-vijf-mentaliteit
  • Je beschikt over een afgeronde (bij voorkeur technische) MBO-opleiding
  • Je organiseert het werk op basis van veiligheid en kwaliteit

Ga je Samen met ons voor Groots? Solliciteer hier direct!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.