Jij ontwikkelt.

Vacature Werkvoorbereider Breda/Rotterdam.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als werkvoorbereider stadsverwarming bewijs je dat iedere dag. Ben jij de technische teamplayer, met ervaring in de Warmte, die we zoeken? Dan groeien wij graag samen met jou!

Wat ga jij doen?
Jij bent direct betrokken bij de uitvoering van onze grootse projecten. Van voorbereiding tot oplevering. Ons team zorgt voor totaaloplossingen. Jij bent de sleutel tussen de uitvoerder en de projectleider en werkt dus regelmatig op locatie van het project. Je zorgt voor een goede voorbereiding, houdt het overzicht en schakelt met het team. Alles wat nodig is voor de uitvoer van de projecten is aanwezig. Dat kun je aan jou overlaten. Een strakke planning is voor jou de beste motivatie. De projectmappen zijn altijd up-to-date en de documentatie op orde. Dankzij jou kan het uitvoerende team efficiënt aan de slag.

Waar ga je werken?
Bij Nijkamp groeien we samen. Samen met collega’s, bouwpartners en opdrachtgevers. Alleen zo kunnen we de duurzame en efficiënte totaaloplossingen leveren voor energiedistributie, openbare verlichting, installatietechniek en warmte & koudetechniek. Dat vraagt wel om nauwe samenwerking. Daarom hebben we als middelgrote onderneming een platte organisatiestructuur. Heb jij vragen? De deur van onze opdrachtgevers, managers en collega’s staat altijd open.

Wat kan je van ons verwachten?
Wanneer jij je ontwikkelt, groeien wij mee. Daarom moedigen wij onze mensen aan om een opleiding te volgen. Ook een prettige werksfeer draagt bij aan betere resultaten. Dus zorgen wij altijd dat jij goed op je plek zit. Door je te helpen en begeleiden waar nodig. Daarbij hoort ook een goed salaris dat met je meegroeit.

  • Elke vier weken salaris op je rekening
  • Een laptop en telefoon van de zaak
  • 26 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Uitzicht op een vast contract

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding in de civiele techniek en bij voorkeur ervaring met kabels en leidingsystemen. Werkervaring in de Warmte is zeker een pré. MS Office is voor jou bekend. Ervaring met Autocad? Dan heb jij een streepje voor.

Verder herken jij je in de volgende kenmerken:

  • Flexibel ingesteld
  • Leergierig
  • Stressbestendig
  • Gestructureerd
  • Teamplayer

Ga je Samen met ons voor Groots? Solliciteer hier direct!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.