JIJ KIJKT VOORUIT.

Vacature Werkvoorbereider Dordrecht.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als werkvoorbereider bij Nijkamp bewijs je dat iedere dag. Ben jij de gedreven teamplayer die we zoeken voor onze vestiging in Dordrecht? Dan groeien wij graag samen met jou!

Een kijkje in jouw dag.

 Je begint de dag met je kleine team aan collega’s. Je merkt meteen de informele en gezellige sfeer en drinkt gezamenlijk een bak koffie. Klaar om aan de slag te gaan!

Je duikt in de projectmappen en zorgt dat alle documentatie op orde is. Samen met de uitvoerders en projectleider bespreek je de planning en zorg je dat alles wat nodig is voor de uitvoer van het project klaarstaat.

Met jouw scherpe oog voor detail controleer je de leveringen en zorg je dat de juiste materialen op de juiste plek zijn. Je houdt het overzicht en schakelt moeiteloos tussen verschillende taken. De telefoon gaat, een vraag van de uitvoerder op locatie; jij hebt het antwoord paraat.

Aan het einde van de dag kijk je tevreden terug. Alles is geregeld en het team kan efficiënt aan de slag. Je hebt een voldaan gevoel en jouw werk zit erop voor vandaag!

Wat ga jij doen?

Als Werkvoorbereider bij Nijkamp in Dordrecht ben jij de drijvende kracht achter onze projecten. Je werkt nauw samen met de uitvoerders en projectleiders om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Van het opstellen van projectplannen tot het coördineren van materialen en middelen, jouw dag is nooit hetzelfde. Je controleert tekeningen, bewaakt de planning en zorgt dat alles veilig en efficiënt verloopt. Dankzij jouw technische kennis en organisatorische vaardigheden lever je projecten van hoge kwaliteit af.

Waar ga je werken?

Bij Nijkamp werken we samen aan groei en duurzame oplossingen. We hebben een langdurige samenwerking met onze opdrachtgever in Dordrecht, wat zorgt voor een stabiele en uitdagende werkomgeving. Ons team is klein en informeel, waardoor er altijd ruimte is voor vragen en ondersteuning. We werken samen aan energiedistributie, openbare verlichting, installatietechniek en warmte- & koudetechniek.

Waarom is Nijkamp jouw volgende uitdaging?

Nijkamp biedt jou de kans om het verschil te maken in uitdagende en belangrijke projecten. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar samenwerking en innovatie centraal staan. Wil jij jouw talenten inzetten om bij te dragen aan de voorbereiding van onze grote projecten? Dan is deze rol als Werkvoorbereider jou op het lijf geschreven!

Doorgroeimogelijkheden

Bij Nijkamp hechten we veel waarde aan jouw groei, zowel persoonlijk als professioneel. Op de lange termijn zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Met de juiste inzet en ontwikkeling kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar de rol van projectleider of een andere leidinggevende functie binnen ons bedrijf. We ondersteunen je hierbij met passende opleidingen en coaching.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Nijkamp vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom moedigen wij onze medewerkers aan om opleidingen en cursussen te volgen. We zorgen voor een prettige werksfeer waar jij goed op je plek zit! Daarnaast bieden wij:

• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ervaring en prestaties.

• 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband.

• Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.

• Een laptop, telefoon en auto van de zaak. 

• Uitzicht op een vast contract voor een langdurige samenwerking.

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt sterke organisatorische vaardigheden. Je hebt bij voorkeur al ervaring in de werkvoorbereiding of bent een starter met een hbo-opleiding in Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde. Je werkt nauwkeurig, oplossingsgericht en bent flexibel. Jij bereid uitdagende projecten voor. Van het samenstellen van de tekeningen tot aan het opstellen en bewaken van de planning, jij houdt het overzicht en zorgt dat alles volgens plan verloopt.

Ga jij Samen met ons voor Groots? Solliciteer direct!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.