Diensten.

Groots in duurzame energiedistributie.

Energiedistributie waarbij energie- en kostenbesparingen voor onze opdrachtgevers en hun eindgebruikers voorop staan. Dat zien wij als de energiedistributie van de toekomst.

Samen gaan we voor grootse totaaloplossingen. We hebben dan ook uitgebreide ervaring met elk aspect van duurzame energiedistributie. Van een kabel en leidinginfrastructuur tot een ultramodern glasvezelnet en van huisaansluitingen tot transportleidingen. Bij Nijkamp ontwerpen, realiseren en onderhouden we complete energieoplossingen voor gas, water, elektra en datanetten.

Lees meer

Totaaloplossingen voor warmte-koudesystemen.

Duurzame energievoorziening. Dat is altijd onze ambitie. Nijkamp is gespecialiseerd in duurzame totaaloplossing. Zoals energie-efficiënte warmtenetten die over lange afstanden energie transporteren. Wij verzorgen alles voor een duurzame energiehuishouding, van transportleidingen tot aan de aansluitingen. Voor woningen en bedrijven. Samen met onze partners zorgen we dat iedereen kan beschikken over groene energie zoals aardwarmte, zonnewarmte, restwarmte van energiecentrales en afvalverwerkingsinstallaties. Deze duurzame energievoorziening noemen we ook wel een warmtenet of stadsverwarming.

Lees meer

Groots in energiezuinige installatieoplossingen.

Maximale energie-efficiëntie. Daar richten wij ons op. Hoe beter alle facetten van een totaaloplossing in elkaar grijpen, hoe hoger de opbrengsten. Dat beseffen we bij Nijkamp als geen ander. Daarom bieden wij opdrachtgevers alles om een grootse totaaloplossing te realiseren.

Alles voor grootse energie-efficiëntie vind je bij Nijkamp. Van advies tot ontwerp en engineering. Zo kun je ons op het vlak van regelinstallaties voor warmtedistributie in gebouwen inschakelen voor:

Lees meer