Werken bij Nijkamp.

Samen gaan we voor groots.

Jij hebt ambitie en kijkt vooruit. Hoe bouw ik een grootse totaaloplossing die resulteert in maximale energiebesparingen – voor nu en in de toekomst? Visie, vakmanschap en betrokkenheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Je verdiept je in jouw opdrachtgever, zodat je in staat bent om proactief mee te denken en te adviseren. Want grootse resultaten bereik je samen.

Wat kan je van ons verwachten?
Alles wat jij nodig hebt om kwaliteit te leveren. Dat mag je van ons verwachten. Zo krijg je als werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider of projectcoördinator de benodigde tools zoals telefoon en een laptop wanneer nodig. Ook kennis is een voorwaarde voor kwaliteit. Dus krijg jij bij Nijkamp de opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw functie, in de vorm van interne en externe trainingen. We stimuleren je om door te groeien: we houden kennis liever in huis dan dat we externe experts inschakelen

Wij hebben plezier in wat we doen… en jij moet dat ook hebben. Daarvoor stellen we alles in het werk. Overleggen met collega’s of bijpraten na het weekend? Alle deuren staan voor je open. Onze organisatie is plat en de lijntjes zijn kort. Rust houdt ons scherp. Daarom krijg je bij Nijkamp 25 vakantiedagen plus 13 ADV-dagen. Vakkennis en gezelligheid combineren we graag, bijvoorbeeld op de jaarlijkse Bouwvakborrel, eindejaarsborrel en het Bredase Bouwers-voetbaltoernooi.

Open sollicitatie

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nijkamp,
dat ben jij.

Samen gaan we voor grootse totaalprojecten. Dat schept een hechte band. Kijk dan ook niet gek op als jouw collega’s al tientallen jaren bij ons werken, je direct helpen en opnemen in onze familie. Je leert elke dag weer wat nieuws. Van opdrachtgevers en collega’s. Ervaren technici die het verstand van zaken hebben en hun kennis graag met jou delen. Bovendien is elke dag anders. Je werkt aan afwisselende projecten, met een gemene deler: grootse totaaloplossingen die onze energietransitie vooruithelpen.

vacature werkvoorbereider