JIJ REGISSEERT.

Vacature Uitvoerder Stadsverwarming Regio Utrecht.

’s Ochtends kom je met plezier naar de bouwplaats. Je begroet je team en pakt samen een kop koffie. Vervolgens bespreek je de taken voor de dag en zorg je ervoor dat iedereen precies weet wat er moet gebeuren.

Met energie en vastberadenheid ga je aan de slag. Je bent de spil op de werkvloer, stuurt het team aan en zorgt dat het werk volgens planning en veiligheidseisen verloopt. Je houdt de voortgang van de werkzaamheden nauwlettend in de gaten en grijpt in waar nodig. Dankzij jouw leiding blijft het project op koers. Je zorgt voor een goede werksfeer en waardeert de kracht van samenwerking. Door jullie gezamenlijke inspanningen wordt dit grote project succesvol afgerond.

Natuurlijk kom je onderweg uitdagingen tegen. Maar als uitvoerder ben jij degene die snel en doeltreffend problemen oplost. Aan het einde van de dag kijk je met voldoening terug op wat er is bereikt. Elke handeling die je hebt verricht en elke beslissing die je hebt genomen, draagt bij aan het succes van het project.

Met trots en tevredenheid sluit je de dag af, klaar voor de nieuwe uitdagingen van morgen. Bij Nijkamp voelt elke dag als een kans om het verschil te maken. Dat merk je!

Wat ga jij doen?

Als Uitvoerder Stadsverwarming bij Nijkamp heb je een afwisselende en uitdagende rol. Elke dag brengt nieuwe avonturen met zich mee in onze projecten rondom Utrecht. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden? Jij neemt de leiding over stadsverwarmingsprojecten op locatie. Of je nu nieuwe systemen aanlegt of bestaande netwerken onderhoudt en verbetert, jij zorgt ervoor dat alles volgens schema verloopt en aan de hoogste standaarden voldoet.

Jij stuurt monteurs en andere collega’s aan op locatie, houdt de voortgang scherp in de gaten en zorgt dat alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Daarnaast organiseer je de werkverdeling efficiënt en zorg je voor een soepele samenwerking tussen alle betrokken partijen. Jouw organisatorische vaardigheden en technische kennis maken onze projecten succesvol.

Waar ga je werken?

Bij Nijkamp groeien we samen. Samen met collega’s, bouwpartners en opdrachtgevers. Alleen zo kunnen we de duurzame, efficiënte totaaloplossingen leveren voor energiedistributie, openbare verlichting, installatietechniek en warmte- & koudetechniek. Dat vraagt wel om nauwe samenwerking. Daarom hebben we als middelgrote onderneming een platte organisatiestructuur. Heb jij vragen? De deuren van je collega’s staan altijd open.

Wat kan je van ons verwachten?

Wanneer jij je ontwikkelt, groeien wij mee. Daarom moedigen wij onze mensen aan om een opleiding te volgen. Ook een prettige werksfeer draagt bij aan betere resultaten. Dus zorgen wij altijd dat jij goed op je plek zit. Door je te helpen en begeleiden waar nodig. Daarbij hoort ook een goed salaris dat met je meegroeit.

Jij krijgt:

             Elke vier weken salaris op je rekening, bepaald op basis van jouw ervaring, leeftijd en vooropleiding.

             25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.

             Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.

             Uitzicht op een vast contract om langdurig onderdeel te zijn van ons team.

Wat vragen wij van jou?

Heb jij een passie voor techniek en een oog voor detail? Bij Nijkamp zoeken we iemand die flexibel is, sterk is in het coördineren van werkzaamheden en altijd nauwkeurig te werk gaat. Of je nu technische problemen oplost of een project van begin tot eind begeleidt, jij neemt elke uitdaging met enthousiasme aan. We zoeken een echte Nijkamp uitvoerder, bij voorkeur met ervaring in de stadsverwarming, die fulltime beschikbaar is om samen met ons te groeien en te streven naar technische perfectie.

Ga jij samen met ons voor Groots? Solliciteer direct.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.