Missie en visie.

Onze kernwaarden.

Eerlijk en transparant

We zijn open, eerlijk en toegankelijk. Altijd en tegenover iedereen. We zijn kritisch op onszelf en staan open voor suggesties. Als totaaldienstverlener nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor ons werk en zijn we een betrouwbare partner.

Alles voor onze opdrachtgevers

Samen gaan we voor grootse totaaloplossingen. Waar anderen stoppen, gaan wij een stap verder. Door ons te verdiepen in onze opdrachtgevers en mee te denken over toekomstvaste oplossingen.

Veiligheid, kwaliteit en milieu voorop

Wij gaan voor groots, dus kwaliteit en vakmanschap staan bij Nijkamp altijd centraal. Daarbij horen ook goede arbeidsomstandigheden, veiligheid, milieu en maatschappelijke verantwoording.

Flexibel, slagvaardig en vernieuwend

Wij zijn praktisch en oplossingsgericht. Door korte lijnen en specialistische kennis kunnen we versnellen waar nodig. Verbetering en vernieuwing zijn dagelijkse aandachtspunten: een voorwaarde om grootse totaaloplossingen te kunnen blijven leveren.

Respectvol samenwerken

Goede samenwerking is cruciaal. Dat stelt ons in staat om grootse totaaloplossingen te realiseren. Daarom behandelen wij onze (keten)partners en medewerkers exact zoals we zelf behandeld willen worden.

Kwaliteit is opleiden.

Onze mensen delen onze grootse ambitie. Ze zijn enthousiast, betrokken en streven naar het beste. Bij Nijkamp ondersteunen we ze om de top te bereiken. Om met de juiste opleidingen, begeleiding en certificeringen door te groeien, persoonlijk en professioneel. Niet voor niks zijn wij sinds jaar en dag een erkend leerbedrijf.

Deze combinatie van leren en werken vormt de basis voor topprestaties, tevreden opdrachtgevers en totaaloplossingen met maximale energie-efficiëntie.

Onze visie.

Volgens het klimaatakkoord moeten in 2050 alle zeven miljoen woningen en één miljoen gebouwen in Nederland aardgasvrij zijn. Wij doen alles wat in onze macht ligt om die doelen te behalen. Hoe? Door bestaande warmtenetten te verduurzamen, meer nieuwe warmtenetten aan te leggen en het gebruik van andere duurzame warmtebronnen te stimuleren.

Wij doen alles voor onze opdrachtgevers. Onder andere door onze dienstverlening af te stemmen op hun wensen. Dus zetten wij in op ketenoptimalisatie (VKI), ontzorging, totaaloplossing, risicoreductie, kennis, capaciteit, flexibiliteit, slagvaardigheid en innovatie. Dat alles uiteraard tegen een marktconforme prijs.

Ontzorgen. Dat is ons onderscheidend vermogen. We denken mee met opdrachtgevers en geven proactief advies. Daarbij verliezen we ons doel nooit uit het oog: een totaaloplossing die maximale energie-efficiëntie oplevert. Daarop focussen we ons in elke stap van het proces, van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Onze ambities.

Bij Nijkamp gaan we van oudsher voor grootse resultaten. Onze ambitie sluit daarop aan: we willen de beste zijn in totaaloplossingen op het gebied van energiedistributie en openbare verlichting. Uit het succes van eerdere projecten blijkt dat we deze grootse ambitie ook waarmaken. Daar zijn we trots op en dat spreken we ook uit. Duurzaam succes is immers niet iets om je voor te schamen.

Zonder experts, geen grootse topprestaties. Daarom werken we met de beste vakmensen en partners. We bieden een inspirerende werkomgeving voor vakmensen en specialisten die behoren tot de top in Openbare Verlichting en Warmte-Koude oplossingen.

Deze kwaliteit maken we graag concreet: