QHSE.

Veiligheid voorop.

Zonder veiligheid, geen kwaliteit. Onze mensen – en hun kennis en ervaring – zijn ons grootste kapitaal. Daarom staat bij Nijkamp de veiligheid van onze medewerkers voorop.

Veiligheid.

Veiligheid op de werkplaats staat of valt met bewustzijn. Weet iedereen welke veiligheidsregels gelden? En welke risico’s loop je wanneer je deze niet naleeft? Wij besteden veel aandacht aan bewustwording. Dat doen we door open te zijn en duidelijk te communiceren. Onze mensen weten altijd welke QHSE-regels er op hun project gelden en welke belang wij daaraan hechten.

Wij communiceren proactief over onze QHSE-eisen. Naar onze mensen en opdrachtgevers. Want grootse totaaloplossingen bouw je samen. Dat kan alleen als iedereen op één lijn zit, ook als het aankomt op veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen.

We werken met veiligheidsprogramma ‘veilig met hein’. Een programma bedoeld om mensen anders te laten kijken naar hun gedrag en dat van hun collega’s. In gesprek gaan over dit gedrag zorgt voor nieuwe inzichten. Dit zorgt voor bewustwording en is het begin van een prettige veiligheidscultuur binnen een organisatie.

Lees meer over hein
hein en guus nijkamp

Download hier onze documenten over QHSE