Over Nijkamp.

Wij ontzorgen met totaaloplossingen

Samen versnellen, samen groots.

Bij Nijkamp tillen we samenwerking naar een hoger niveau. Dat moet ook, want in 2050, gaat Nederland ‘van het gas af’. Is dat haalbaar? Wel als we de energietransitie versnellen. Bij Nijkamp versnellen we ook in onze samenwerking: wij vragen onze opdrachtgevers om op hoofdlijnen te sturen. Zij bewaken de processen, wij de engineering, vergunningen en het omgevingsmanagement. Voorwaartse ketenintegratie noemen we dat. Het resultaat? Snellere energietransitie en eerder een CO2-neutrale omgeving.

De markt vraagt om versnelling. Bij Nijkamp leveren we die al. Niet voor niets zijn we preferred supplier van onder andere Eneco, Duurzaam Voorne, DNWG en Energie voor Elkaar. Partners die volledig op ons vertrouwen. Want bij Nijkamp geldt: afspraak is afspraak. Wij zorgen dat we aan alle eisen voldoen, daar hebben onze partners geen omkijken naar. We staan voor kwaliteit en overtreffen de verwachtingen. Dat hebben we bewezen aan onze partners. Versnelling op basis van ervaring, dát is samenwerken op een hoger niveau.

Certificeringen

Grootse totaaloplossingen vereisen diepgaande vakkennis. Daarom beschikken onze specialisten over alle benodigde certificeringen en stimuleren wij ze om zich te blijven ontwikkelen. De inhoudelijke basis voor topprestaties.

Lees meer

Missie en visie

Duurzaamheid is ons doel. Samen met opdrachtgevers en partners gaan we voor grootse totaaloplossingen met maximale energie-efficiëntie. Daarbij bouwen we op technische knowhow en onze kernwaarden.

Lees meer

Duurzaamheid

Innovatie is de sleutel tot duurzaamheid. Door constant technisch te vernieuwen, blijven we toekomstige ontwikkelingen een stap voor. Zo kunnen we grootse impact blijven maken op milieu en maatschappij.

Lees meer

QHSE

Grootse resultaten vragen om een veilige werkvloer. Daarom hechten wij veel waarde aan Quality, Health, Safety and Environment. Bewustwording staat daarin centraal: onze mensen kennen de regels en risico’s.

Lees meer

Betrokken partner.

Maatwerk vraagt om toewijding. Daarom willen we bij Nijkamp vanaf de start betrokken worden bij een project. Dan kunnen we direct onze brede expertise inbrengen: kennis van het ontwerp tot de aanleg van energiedistributienetwerken, op basis van onze ervaring bij gemeentes, energiebedrijven en diverse industrieën. Zo voorkomen we onnodige aanpassingen of investeringen in een later stadium en beperken we de omgevingsoverlast tot een minimum.

Vragen over onze totaaloplossingen en diensten? Neem contact op met onze experts in duurzaamheid.