Jij verlicht.

Vacature Hoogwerker monteur openbare verlichting.

In de hoogte ben jij onbevreesd. Als hoogwerker monteur werk jij namelijk letterlijk op grootse hoogte. Ben jij de zelfstandige durfal die we zoeken in de regio Zeeuws-Vlaanderen? Dan groeien wij graag samen met jou!

Wat ga jij doen?
Openbare verlichting zorgt voor veiligheid. Jij zorgt ervoor dat de verlichting werkt. Als hoogwerker monteur ga je aan de slag met het vervangen en onderhouden van armaturen, het oplossen van storingen, het opnemen en verwerken van schades, onderhoud aan lichtmasten en remplace werkzaamheden. Een zelfstandige functie, met veel vrijheid.

Waar ga je werken?
Bij Nijkamp groeien we samen. Samen met collega’s, bouwpartners en opdrachtgevers. Alleen zo kunnen we de duurzame en efficiënte totaaloplossingen leveren voor energiedistributie, openbare verlichting, installatietechniek en warmte & koudetechniek. Dat vraagt wel om nauwe samenwerking. Daarom hebben we als middelgrote onderneming een platte organisatiestructuur. Heb jij vragen? De deur van onze collega’s, managers en opdrachtgevers staat altijd open.

Wat kan je van ons verwachten?
Wanneer jij je ontwikkelt, groeien wij mee. Daarom moedigen wij onze mensen aan om een opleiding te volgen. Ook een prettige werksfeer draagt bij aan betere resultaten. Dus zorgen wij altijd dat jij goed op je plek zit. Door je te helpen en begeleiden waar nodig. Daarbij hoort ook een goed salaris dat met je meegroeit.

  • Elke vier weken een goed salaris op je rekening
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • PMT-pensioen regeling

Wat vragen wij van jou?
Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding elektrotechniek en hebt ervaring met werken op een hoogwerker. Hoogtevrees? Daar heb jij geen last van. Je houdt van zelfstandig werken in de buitenlucht. Daarnaast ben je bereid om je BEI VOP LS papieren te behalen.

Ga jij Samen met ons voor Groots? Solliciteer hier direct!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.