Jij groeit.

Vacature Isolatiemonteur Warmte.

Ben jij thuis in leidingmontage en beschik je over een flinke dosis technisch inzicht? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Isolatiemonteur Warmte. Samen met jou gaan we graag grote nieuwbouw- en renovatieprojecten aan.

Wat ga jij doen?

Jij monteert en isoleert warmtedistributienetwerken. Geen losstaande leidingprojecten, maar netwerken die onlosmakelijk verbonden zijn met onze totaaloplossing voor energiedistributie. Want duurzaamheid raakt alle facetten van de bouw. Met the big picture in je achterhoofd, leg jij nieuwe leidingen aan in nieuwbouw en renovatieprojecten. Als expert overzie jij het geheel, krijg jij de vrijheid en draag je de verantwoordelijkheid. Zo vormen jouw montageskills, kennis en technisch inzicht een solide fundament om samen groots te worden.

Waar ga je werken?
Samenwerken zit in ons bloed. Heb jij een vraag of wil je overleggen met collega’s of bouwpartners? De lijntjes zijn kort en onze organisatiestructuur is plat. We zijn een middelgrote onderneming waar iedereen elkaar kent. Dat moet ook wel, want zo kunnen we efficiënte totaaloplossingen leveren en samen tot grootse duurzame daden komen.

Wat kan je van ons verwachten?
Jouw ontwikkeling is net zo belangrijk als die van ons. Groei jij? Dan groeien wij! Daarom vind je bij ons diverse opleidingsmogelijkheden. Daarbij hoort ook een uitstekend salaris, dat meegroeit met jouw opleiding, ervaring en leeftijd. Op afwisselende projecten verbreed je jouw expertise en krijg je telkens weer positieve energie.

Wat vragen wij van jou?
Technisch inzicht is vereist, ervaring is mooi meegenomen. Net als een VCA-certificaat en vooropleiding: met een afgeronde opleiding Gas, Water en Warmte heb jij een streepje voor. Verder heb je minimaal een rijbewijs B en herken je jezelf in de onderstaande kenmerken:

  • Doorzettingsvermogen
  • Samenwerken
  • Nauwkeurig
  • Gedreven
  • Technisch inzicht

Ga je Samen met ons voor Groots? Solliciteer hier direct!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Direct solliciteren

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.