We gaan voor: Samen Groots!.

Samen versnellen, samen groots.

Nijkamp heeft een belangrijke transformatie doorgemaakt. Als toonaangevende speler in de energiedistributie hebben we onszelf na een interne overname in 2021 de vraag gesteld: waar staan we eigenlijk in de markt? De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld van traditionele uitvoerders tot totale ontzorgers binnen de gehele keten van de energietransitie. We zijn altijd loyaal geweest aan onze opdrachtgevers en hebben hen ondersteund in hun behoeften. Nu is het tijd om deze ontwikkeling krachtiger naar buiten uit te dragen.

Die traditionele rol van uitvoerende partij past ons niet langer. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we fantastische en uitdagende projecten die bijdragen aan het behalen van ons grote doel: de energietransitie waarmee we in 2050 van het gas af moeten zijn. Deze enorme uitdaging vraagt om versnelling, ketenintegratie en nieuwe vormen van samenwerking. Daar hebben we ons jarenlang op voorbereid en onze organisatie voor uitgebreid.

Tot nu toe hebben we, bescheiden als we zijn, minder aandacht besteed aan het uitdragen van onze groei en verdere specialisatie. Maar anno 2023 is het tijd voor verandering. We zijn niet langer alleen maar die uitvoerende organisatie die handen biedt om projecten te realiseren. We zijn specialisten op het gebied van warmte-koude-systemen, installatietechniek en openbare verlichting- en verkeersregelsystemen. We beheersen de gehele keten. We zijn verbinders, gedreven door enthousiaste mensen met expertise en ervaring, die dagelijks klaarstaan om aan de beste oplossingen te werken.

Dat gaan we vanaf nu uitdragen op een manier die daarbij past. Met een nieuwe slogan die de lading dekt: ‘Samen Groots’. Klinkt dat trots? Dat zijn we zeker, en dat zullen we laten zien. We introduceren een volledig nieuwe uitstraling, een nieuwe website en ons eigen digitaal magazine . Met ‘Samen Groots’ vatten we onze scherpere positionering beknopt samen. Het is de essentie van de kracht van Nijkamp: samenwerking. Samen met onze vakmensen, specialisten, partners en opdrachtgevers kunnen we meer bereiken en sneller vooruitgaan. Zo tillen we samenwerking naar een heel nieuw niveau.